tirsdag den 28. juni 2011

Tjen penge ved at udfylde online spørgeskemaer

Du kan idag tjene penge ved at udfylde online spørgeskemaer, du vil typisk få alt fra 5 til 40 Kr. per spørgeskema du udfylder alt efter hvor lang tid de tager og hvilken hjemmeside du benytter.
Der er også hjemmesider så som Pointshop.dk der giver dig muligheden for at tjene point op ved at udfylde diverse spørgeskemaer, konkurrencer, Nyhedsbreve, OSV. dette kan også nemt gå hen og blive rimlig fordelagtig. Du er jo nok her for at tjene penge! så lad os komme videre til hvordan du gør dette.
Hvis du går ind på google og søger lidt efter (Fill forms and make money) (fill surveys and earn money) eller lign. kan du se der kommer tons vis af tilbud op her gælder det om at finde en hvor du ikke skal betale et starts "fee" da disse tit er nogle svindlere
Når du har fundet en hjemmeside der ser ud til at være "The Real Deal" så gå igang med at udfylde hvad de nu vil have dig til at udfylde, herefter skulle du gerne modtage en mail hvor der står noget om hvordan du kommer igang. På de fleste hjemmesider fungere det sådan at de sender dig en mail hvergang der er et spørgeskema, du kan udfylde. Der vil typisk blive sendt 6-12 spørgeskemaer per mdr. hvor hver hjemmeside da de kun ud vælger dem der passer lige til dig, Lad os sige de melder dig til 5 hjemmesider og får 9 spørgeskemaundersøgelse fra hver af disse hjemmesider per mdr. udfylder du 45 per mdr. hvilket giver dig 675 kr. ekstra hver mdr. ikke meget men det er heller ikke meget tid du har brugt på at tjene dem og du kan jo også melde dig ind på 10 hjemmesider og tjene dobbelt op!
Kom igang nu!!!

(Der vil komme nogle links og mulighvis tilbud op for diverse steder du kan udfylde spørgeskemaer gratis)

1 kommentar:

  1. der skulle gerne være nogle reklamer med betalte undersøgelser ude til højre :)

    SvarSlet